Google zítra odhalí Pixel 2 a další novinky: Sledujte akci s námi

google pixel 2 xl 4 rijen

Nové hardwarové novinky v čele s telefony Pixel 2 jsou již za rohem. Akce začíná již zítra 4. října v 18:00. Sledovat ji budete moct v živém přenosu na YouTube, ale také na našem webu, kde budeme pravidelně každou chvíli aktualizovat článek o všechny novinky. Odhalit se má několik zajímavých produktů.

Pixel 2, Pixelbook, Google Home mini a další

Jak už jsme informovali dříve v samostatném článku, Google si na podzim nachystal poměrně dost novinek. Hlavní novinkou bude samozřejmě nová generace Google Pixel 2 telefonů, dále by se ale měl ukázat také nový prémiový Chromebook Pixelbook, nové verze chytrých reproduktorů Google Home a také vylepšený headset pro virtuální realitu Daydream View.

October 4th – Google Event

October 4th - Google Event

Je také dost možné, že má Google ještě schovaná v rukávu nějaký trumf. A to třeba ohledně Asistentu Google nebo třeba rozšířené realitě ARCore. Celou akci pro vás budeme monitorovat, můžete se těšit na samostatné články ohledně jednotlivých produktů a také na jeden článek, který budeme pravidelně aktualizovat. Začátek eventu se plánuje na 18:00.

Budete zítra sledovat představení novinek od Googlu?

Zdroj: madeby.google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)