TOPlist

Google Now dostává offline režim a najde zaparkované auto

gnow_ico

Aplikace Chytré karty Google (Google Now) dostává významnou aktualizaci na verzi 3.4, přinášející funkci offline synchronizace, která zajistí dostupnost informací i v okamžicích, kdy se uživatel nachází mimo dosah internetového připojení – například v metru.

Další zásadní novinkou je pomocník, který si zapamatuje, kde jste zaparkovali své auto a pomůže vám s jeho nalezením (o této funkci jsme psali již 10. dubna ve článku Google Now si brzy zapamatuje a prozradí, kde parkujete).

Přehled novinek v Google Now 3.4

  • Nová „parkovací“ karta.
  • Nové rozhraní připomínek s lepším uspořádáním prošlých upomínek.
  • Centralizovaný seznam přezdívek pod Účty a soukromí.
  • Položky Nápověda a Odeslat komentář jsou nyní pod jednou položkou Nápověda a zpětná vazba.
  • Offline režim již neznamená smazání všech karet, ale udržuje stav od poslední aktualizace.
  • Otevření některých nastavení hlasem.
  • Karta, zobrazující právě běžící televizní pořady, obsahuje nyní podrobnější údaje s čísly epizod a dalšími informacemi (jen v USA).

Osobní asistent Google Now je součástí aplikace Vyhledávání Google (Google Search). Aktualizace je uvolňována postupně, takže nové verze se uživatelé dočkají v následujících několika dnech. Pokud nechcete čekat, můžete si stáhnout instalační balíček neoficiální cestou – v takovém případě je ale nutné mít povolenou instalaci aplikací ze zdrojů třetích stran. Velikost souboru APK je 21,9 MB.

Vyhledávání Google
Verze Liší se dle zařízení
Velikost Liší se dle zařízení

fv4PO7bDBCGGVHEAAAAASUVORK5CYII=
Zdarma

Zdroje: Android Guys, Android Police.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)