Konference Google I/O 2016 zná svůj harmonogram. Co vše můžeme od Googlu čekat?

google io 2016

Každý rok v květnu se v Californii v Mountain View odehraje konference Google I/O, kde jsou světu představeny preview nových verzí Androidu, různé plány Googlu do budoucna a kam se sjede většina důležitých osobností. Letos, v termínu od 18. do 20. května, nová preview verze Androidu představena nebude, protože již byla uvolněna v březnu, ale bude se kolem ní hodně mluvit a stále se kolem ní mohou stát převratné změny. Tato konference není pouze o Androidu, Google zde hovoří o projektech a činnostech, na něž se zaměřuje a chtěl by je časem dostat mezi veřejnost.

Larry Page

Tři dny a tisíce témat konference

Ale odehraje se tam mnohem více. Ve třech dnech se bude hovořit o projektu Tango, vylepšování designu, jednotném cloudu, hrách, vytváření aplikací, Android Autu, virtuální realitě, nástrojům pro prohlížeč Chrome, programování nebo optimalizování načítání. Bude toho mnohem víc, toto je jen krátká upoutávka, veškerý program včetně časů a místností naleznete přímo na oficiálním webu Google I/O.

Android 7.0 N bude představen v rámci Google I/O 2016

Google I/O Extended po celém světě

Samozřejmě bude celá konference streamována, a to dokonce na čtyřech kanálech, později budou záznamy dostupné i na YouTube. Pokud byste chtěli sledovat konferenci s lidmi podobných zájmů, budou po celém světě místa, kde se bude konference promítat a měl by k tomu být zajištěn tématický program. V České republice jsou celkem 4 a to v Praze, Ostravě, Hradci Králové a Jihlavě. Více o Google I/O Extended se dozvíte přímo u Googlu.

Co od Google I/O 2016 očekáváte vy? Budete ji sledovat?

Zdroj: Talkandroid.com.

Jaromír Šolc
O Autorovi - Jaromír Šolc

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)