TOPlist

Google Home konečně můžete používat jako normální reproduktor

reproduktor Google Home

Společnost Google začala vypouštět novou aktualizaci pro Google Home. Ta se zaměřuje na podporu Bluetooth a propojení se zařízeními. Nové půjde Home použít jako klasický reproduktor s podporou Bluetooth.

Reproduktor Google Home dostává i “hloupé” funkce

Google sice prezentuje tento reproduktor jako chytrý. Od svého spuštění ale neuměl jednu základní věc, a to jednoduše se propojit se zařízeními přes Bluetooth a přehrávat hudbu nebo třeba audioknihy. Doposud to fungovalo jen s aplikacemi, které jste propojili s Home aplikací. Je trochu s podivem, že integrace jednoduchého Bluetooth reproduktoru trvala tak dlouhou dobu (reproduktor se na trh dostal v listopadu minulého roku pozn. redakce), když Google Home má všechen potřebný hardware uvnitř. Aktualizace bude dostupná během následujících dní.

Google Home – chytrá domácnost přichází (první pohled)

Google Home - chytrá domácnost přichází (první pohled)

Například takový Amazon Echo, což je chytrý reproduktor od Amazonu, může být používán jako „klasický hloupý“ mnohem déle. Na druhou stranu ale podle poslední studie odpovídá na 6x méně otázek, než Google Home. Očekávat se dá ale vylepšování u obou stran, Amazon například nedávno oznámil novou verzi Echa, která má i displej. Čím Google odpoví, se dočkáme na podzim, kdy se odhalí nové Pixel telefony a další hardware této společnosti.

[aps_product_sz id=“424872″]

Těšíte se na novou verzi reproduktoru Google Home?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)