Google Glass v Českých Budějovicích již tuto sobotu (videopozvánka)

Google Glass na hlavě 2

Již tento víkend se náš zelený tým přesune do jižní části naší republiky, konkrétně do Českých Budějovic. Kromě programu nabitého zajímavými přednáškami, soutěžemi o hodnotné ceny a nejnovějšími technologickými hity jsme pro vás připravili něco, co nemá v České republice obdoby!

google_glass1

Ano, uhodli jste správně! Na Android RoadShow v Českých Budějovicích se budete moci alespoň na krátký čas vžít do role několika jedinců, kteří vlastní jeden z nejpokročilejších technologických kousků – samotné Google Glass. A že to opravdu stojí za to? Přijďte se na akci podívat a brýle si osobně vyzkoušet, registrace je zcela zdarma! Neváhejte, počet míst je omezen.

registraceHome

Google Glass USB nabíjení

Kdy a kde se potkáme?

Naše zelené putování pokračuje do jižní části naší republiky – Českých Budějovic, konkrétně do kulturního centra ArtIGY (třetí patro obchodního centra ArtIGY, Pražská 124/24). Samotná akce začíná již tuto sobotu, tedy 19. 10. 2013 v 9:00.

Video:

Google Glass v Českých Budějovicích již už tuto sobotu (videopozvánka)

Google Glass v Českých Budějovicích již už tuto sobotu (videopozvánka)


Těšíte se na chytré brýle v Českých Budějovicích?

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)