TOPlist

Google Glass na Android RoadShow již tuto sobotu v Českých Budějovicích

google-glass-cnet-sensors

Pokud by vás zajímalo, která slova charakterizují největší sešlost androidích fanoušků, přístrojů, nadšenců a všeho, co se kolem Androidu točí, pak pro vás máme odpověď – Android RoadShow. Již tento víkend pokračujeme a tábor zelených se přesouvá do Českých Budějovic. Přijďte za námi!

Super akce plná soutěží – vstup zdarma – počet míst omezen – neváhej a registruj se.

10 věcí, díky kterým si přijde na své nejen fanoušek Androidu

  • jedinečný program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • každý se může zúčastnit souboje fotoaparátů se svým přístrojem
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny
  • Miss Android RoadShow 2013
  • sladké občerstvení pro každého
  • jedinečná možnost zalétat si s Ar. Drone 2 a zahrát se Sphero

Android RoadShow 2013 promo video HD

Android RoadShow 2013 promo video HD

 

registraceHome

Kdy a kde se potkáme?

Naše zelené putování pokračuje do jižní části naší republiky – Českých Budějovic, konkrétně do kulturního centra ArtIGY (třetí patro obchodního centra ArtIGY, Pražská 124/24). Samotná akce začíná již tuto sobotu, tedy 19. 10. 2013 v 9:00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vyzkoušejte si Google Glass

Největším lákadlem naší akce bude novinka, která se ještě nedostala na trh – chytré brýle s Androidem Google Glass. Každý návštěvník si může tento klenot od Googlu vyzkoušet na vlastní kůži a ochutnat, jak bude vypadat budoucnost. Je to téměř poprvé v ČR, kdy si může bežný smrtelník :) vyzkoušet Google Glass.

gg3

Nevíte, o čem je řeč? Koncept Google Glass představuje elegantní řešení, jak využít výhody dnešních smartphonů s Androidem, ale neztrácet přitom čas ani koncentraci saháním po telefonu do kapes a sledováním displeje. Google Glass jsou stále s vámi, veškeré informace promítají rovnou do vašeho zorného pole a plní hlasové příkazy.

google-glass

Tyto chytré brýle by se daly přirovnat k většině chytrých hodinek – opět se bez telefonu, který se k brýlím připojí přes Bluetooh, neobejdeme. To je ale samozřejmě i výhoda – rovnou totiž uvidíme všechny notifikace z mobilního přístroje, aniž bychom jej museli tasit z kapsy. Zároveň můžeme využívat datové přenosy, GPS, volání nebo třeba SMS.

IMG_0493

Google si zatím své brýle střeží opravdu dobře, a proto máte jedinečnou příležitost si tento klenot prohlédnout právě na naší akci. My jsme si Google Glass vyzkoušeli již dříve, detailněji jsme se jim věnovali v samostatném článku.

Jak vypadají Google Glass dnes?

http://youtu.be/v1uyQZNg2vE

 

Jak by mohly vypadat Google Glass v budoucnu?

http://youtu.be/JSnB06um5r4

Nenechte si utéct jedinečnou šanci vyzkoušet si Google Glass na vlastní kůži, již tuto sobotu! Google Glass jsou realizovaný díky společnosti eMan s.r.o., děkujeme.

 registraceHome

VIP uživatelé s výhodami a soutěží!

Stále nejste VIP členy našeho portálu? Možná byste měli. Na samotné akci na vás totiž čeká několik výhod, mezi kterými uživatelé nejvíce ocení rychlou registraci (žádné fronty) a hlavně pak soutěž o hodnotnou cenu! Staňte se VIP uživatelem již nyní nebo klidně až na místě – bereme hotovost! :)

_STE8989 Být VIP návštěvník se skutečně vyplácí. Jeden z Prémium uživatelů od nás v Brně dostal androidí mini PC.

Být Prémium uživatel se rozhodně vyplatí! Chceš jím být? Pak se stačí zaregistrovat. Více informací o našich VIP účtech naleznete zde.

Na co se můžete těšit?

Jako vždy na spoustu zajímavých přístrojů, androidích fanoušků, jedinečné přednášky, spoustu odborníků ve svém oboru, soutěže pro všechny… Zkrátka se zde jako fanoušek mobilních přístrojů budete cítit jako doma a my o vás tak budeme pečovat.

Pojďme si připomenout, na které atrakce se můžete těšit a které byste si neměli nechat ujít. Přesný program doplníme velmi brzy!

Samsung Galaxy Note 3, Smartwatch a Galaxy Note 10.1 2014

Samsung představil pro letošní rok hned několik vlajkových modelů. Samsung Galaxy S4 jste si již měli možnost prohlédnout na předcházejících RoadShow (zde samozřejmě nebude chybět), a tak větší pozornost patří nových produktům – Galaxy Note 3, Galaxy Gear či tablet Note 10.1 2014.

note-3-gear-together

samsung logo

note 3 1 note 3

Nvidia Shield na scéně!

Pokud patříte mezi fanoušky her, nemůžete vynechat novou chloubu od společnosti Nvidia – herní konzoli  Shield s Androidem. Tento mazlík v sobě ukrývá velmi výkonný čipset Tegra 4 a možnost pohodlného ovládání. Chcete tento přístroj vidět a vyzkoušet? V Českých Budějovicích budete mít možnost!

nvidia-shield-640x353

registraceHome

Stánek Světa Androida

Ani náš portál nezůstane bez zastoupení mezi stánky. Setkáte se zde osobně s našimi redaktory a budete mít možnost vyzkoušet některé telefony či další zajímavá zařízení. Pokud pokukujete po některém z čínských telefonů, rozhodně se u nás zastavte.

IMG_0468

Herní koutek s kuličkami Sphero a kvadrokoptérami Ar. Drone 2

Hračky pro děti i dospělé, navíc v Hi-tech pojetí. O čem je řeč? Přeci o kuličkách Sphero a kvadrokoptéře Ar. Drone 2, které jsou ovládány skrze androidí přístroj. Tato dvě zařízení, která rozhodně nejsou určena jen pro děti, mají na každé RoadShow obrovský úspěch u našich návštěvníků. Chcete si zalétat a zajezdit? Budete mít možnost!

IMG_0592

Čínští draci a Levnesmartphony.cz

Mezi velmi oblíbenou „atrakcí“ na naší akci bývají telefony, které se prodávají výhradně na čínském trhu a u nás se tak s nimi setkáte skutečně zřídka. Jirka Opletal z Levnesmartphony.cz však do Českých Budějovic přiveze ukázat ty nejlepší kousky z dálného východu a bude se jim věnovat v samostatné přednášce.

logo-1

Miss Android RoadShow

Na RoadShow nezřídka zavítají i krásné slečny, což se nejen nám v redakci líbí. Abychom krásné návštěvnice ještě více nalákali, připravili jsme soutěž – Miss Android RoadShow 2013. Co pro to udělat? Přijít na naší akci a nechat se speciálně vyškoleným fotografem vyfotit.  Na konci vzejdou tři nejlepší dívky, které získají ceny v hodnotě 12 000 Kč, 8 000 Kč a 5 000 Kč. A jaké? To se nechte překvapit, do ukončení hlasování ještě nějaký ten čas zbývá a nikdy nevíte, jaké přístroje ještě budou představeny a mohou na výherkyně čekat. :)

Hlasování již probíhá zde.

IMG_0633

Herní koutek stvořený pro „pařmeny“

Myslíte si, že jste dobří hráči her na mobilních telefonech? Pokud ano, připravili jsme pro vás jedinečnou výzvu – přijďte poměřit síly s ostatními hráči ze všech RoadShow a vyhrajte Tegra 4 zařízení! K dispozici budou nabušené přístroje HTC One a Samsung Galaxy S4, na kterých si zahrajete speciální verzi akční pecky Dead Trigger.

Přijďte se i vy utkat v nelítostném souboji o Tegra 4 zařízení – na www.androidroadshow.cz je již nyní dostupný online žebříček TOP deseti nejlepších hráčů.

IMG_0512

Příslušenství Belkin

Hledáte pro své Android zařízení nějaké stylové příslušenství? Ano? Tak tady jste správně :). Pouzdra, nabíječky, kabely a mnoho dalších chytrých vychytávek jen pro vás.

belkin

Možnost zakoupit polštáře s androidí tématikou

Pokud si každý večer při usínání říkáte, že kromě ženy schází vaší posteli ještě něco, pozorně poslouchejte. Díky našemu partnerovi dáváme možnost každému návštěvníkovi zakoupit polštářky s androidí tématikou! A to dokonce levněji, než byste je pořídili v oficiálním e-shopu.

android polštářek

polštářky 2 Android RoadShow polštářky

Ostatní partneři na které se můžete těšit

cenolom 2 UGO

 

Neváhejte a registrujte se! Jsme tu pro vás

Co udělat pro vstup na RoadShow? Registrovat se na oficiálních webových stránkách! Vstup a registrace je úplně zdarma a navíc i my budeme vědět, kolik návštěvníků dorazí, a můžeme se přizpůsobit. Nemůže se tak stát, že by na vás nevyšlo místo. Registrujte se a přijďte včas, aby vám neunikla žádná ze zajímavých přednášek.

registraceHome

U vstupu si prosím připravte QR kódy, které vám přijdou na registrační e-mail. Identifikace u vstupu je pak skutečně blesková a vy se téměř okamžitě můžete  vrhnout na prohlídku naší RoadShow.

Oficiální web RoadShow

Více informací, novinky i registraci naleznete na oficiálním webu akce – www.androidroadshow.cz.

android-web

Partneři akce

Android RoadShow 2013 partneři

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)