Google Glass v Alze vzbudily velký zájem

SAMSUNG CSC

Od čtvrtka do soboty jste díky Světu Androida a Alze měli jedinečnou příležitost vyzkoušet si technologii (blízké) budoucnosti Google Glass. Pro ty, kteří o této vychytávce ještě neslyšeli (a že jich v Alze pár bylo), zmiňme, co Google Glass umí. Jedná se o chytré brýle, jež promítají obraz přímo před vaše oko, čímž vytvářejí rozšířenou realitu. Podrobnou recenzi si můžete přečíst zde.

Google Glass obroucky 4

O brýle Google Glass je na námi pořádaných akcích obrovský zájem. Ani při pobytu v holešovickém Alza Showroomu tomu nebylo jinak. Za tři dny se u našeho stánku vystřídalo bezpočet návštěvníků všech věkových kategorií. Kromě možnosti si brýle vyzkoušet, jsme pro vás měli přichystanou interaktivní prezentaci. V té jste se dozvěděli nejen o hardwaru a možnostech Google Glass, ale i jejich budoucnosti včetně konceptů a vizí vývojářů.

SAMSUNG CSC

Jako jedni z mála máme k dispozici rovnou dva exempláře chytrých brýlí, takže se na všechny zájemce po chvíli dostalo. Kromě široké veřejnosti, si Google Glass dorazili vyzkoušet i novináři.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Doufáme, že jste si možnost vyzkoušet Google Glass užili a pokud jste ji náhodou propásli, nezoufejte. Již 21.6. se potkáme na pražské Android Roadshow 2014, kde chytré brýle určitě nebudou chybět. Registrace již probíhá – počet míst je omezen.

SAMSUNG CSC

registrace roadshow

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)