TOPlist

Brýle Google Glass jsou volně dostupné ke koupi v obchodu Play

Google Glass ico Glass

Chytré brýle Google Glass jsou již nějaký ten pátek v uzavřeném testování. S postupem času se však stále více a více zpřístupňují i obyčejným uživatelům. Podle posledních informací se zdá, že nyní nastala další fáze prodeje tohoto zařízení. Zajímá vás, o co se jedná?

google glass 5

Chytré brýle Google Glass jsou nyní volně dostupné ke koupi prostřednictvím obchodu Play. Bohužel se nejedná o produkční verzi, ale o testovací Google Glass Explorer Edition. Cena zůstala stále na stejné úrovni jako předtím. Pokud si je budete chtít pořídit, tak za ně budete muset zaplatit 1500 dolarů.

brýle USA

Spolu s chytrými brýlemi se v obchodu Play objevilo také veškeré příslušenství. Nyní si tak budete moci zcela volně pořídit následující:

  • čtyři druhy obroučků (225 dolarů)
  • tři druhy skel (150 dolarů)
  • stereo/mono sluchátka (85 dolarů)

glass frames play

Brýle se také zcela poprvé dostaly do prodeje mimo území USA. Podle posledních informací jsou nyní dostupné také v obchodu Play ve Velké Británii. Jejich cena byla stanovena na 1000 liber.

brýle UK

Pořídili byste si Google Glass Explorer Edition za tuto cenu?

Zdroj: Android Headlines.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (23)