Google Daydream podporuje více telefonů. Přidal se také nový obsah

Google Daydream

Mobilní virtuální realita Google Daydream funguje na dalších telefonech. Tentokrát dostaly podporu telefony Moto Z a Moto Z Force. Není to ale jediná novinka ohledně Daydream, headset se začal prodávat v nových barvách a také vyšlo několik nových aplikací a her.

Google Daydream obdržel mnoho her a aplikací

I když se headset dá koupit zatím jen v USA, Velké Británii a Austrálii, můžeme se i tak podívat na nové barvy, které si Google připravil k prodeji. Jedná se vínově červenou a bílou. Ty se tak zařadí k černé základní verzi. Hlavní novinka se ale týká aplikací a her, kdy se přidalo mnoho zajímavostí.

Travel, play and immerse yourself in VR with Daydream

Travel, play and immerse yourself in VR with Daydream

Jako první zde máme LEGO Brickheadz Builder VR, o kterém už jsme psali v samostatné zprávičce. Další hrou je pak pokračování vesmírné akce Gunjack 2: End of Shift. Ve hře usednete za kanón na vesmírné lodi a úkolem je ubránit se útoku nepřátel. Na Daydream se dostal i horor, jmenuje se Layers of Fear: Solitude a hráč se ocitne v sídle z viktoriánské doby, kde není všechno tak v pořádku, jak se na první pohled může zdát. Další nové hry můžete najít na blogu Googlu.

Co se týče aplikací, tak se konečně přidal Netflix a HBO GO s podporou virtuální reality, takže můžete sledovat mnoho velkých seriálů a filmů ve svém vlastním kině. Dále to je aplikace NextVR, která nabízí sportovní akce nebo například koncerty ve virtuální realitě.

Na kterou hru nebo aplikaci se ve virtuální realitě těšíte nejvíce?

Zdroj: blog.google

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)