TOPlist

Google oficiálně přejmenoval Google Cast na Home

Google Cast a Home

V posledních dnech se některým lidem zobrazovala v Google Cast zpráva o přejmenování. Google konečně oficiálně oznámil, co vše se změní. Změny totiž nejsou jen u jména.

Google Cast v novém kabátu

Pokud jste v posledních dnech otevřeli aplikaci Google Cast, objevila se vám informace o tom, že brzy bude Cast přejmenován na Google Home. Změna se udála 26. října. Je to kvůli chytrému reproduktoru se stejným názvem, který jde již brzy na trh. Google tak chce ulehčit novým zákazníkům nalezení aplikace. Nejedná se ale jen o normální přejmenování. Google připravil novou ikonku, vylepšil design aplikace a přidal několik nových funkcí.

Nově bude jednodušší spravovat všechny populární videoslužby, které podporují Chromecast, jako je třeba HBO Now, Netflix, YouTube, nebo Google Play Movies. Pokud ale budou chtít uživatelé hledat něco nového, je pro ně připravena záložka “Objevujte”, ze které budou moct vybírat z více než 1000 aplikací, které podporují Chromecast.

Google Home se také stane kontrolním stanovištěm pro všechny chytré reproduktor Home a samozřejmě stále i Chromecasty. V listopadu má přijít velká aktualizace, která přidá nové funkce spojené právě s chytrým reproduktorem.

Informace o chytrém reproduktoru Google Home

Google Home
Google Home

Těšíte se na Google Home?

Zdroj: blog.google.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)