TOPlist

Galaxy TAB 3 Plus s Full HD Super AMOLED displejem?

samsung-logo

Pamatujete na Galaxy Tab 7.7 – první tablet se Super AMOLED Plus displejem? Nejste jediní. Tento tablet se díky svému displeji zapsal do historie, neboť vidět tak velkou plochu se skvělými barvami a skutečnou černou byl opravdu zážitek. Bohužel od té doby Samsung podobné zařízení nevyrobil a největším přístrojem se Super AMOLEDem tak Galaxy Tab 7.7 zůstává. To by se však mohlo změnit.

samsung-galaxy-tab-7-7 

Podle SamMobile totiž chystá jihokorejský výrobce nové zařízení Galaxy TAB 3 Plus, které by mělo přinést 8jádrový Exynos Octa procesor s architekturou big.LITTLE a hlavně Super AMOLED displej s Full HD rozlišením. Zatím není jistá velikost displeje tabletu – spekuluje se mezi 10,1″ a 11,6″. Samsung prý dokonce pracuje na obou verzích v podobě prototypů. Tvůrce Galaxy TABů by mohl tento přístroj představit na akci IFA 2013 v Berlíně, která se koná 6. – 11. září 2013.

zdroj: sammobile.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)