Do Facebook Messengeru se přídává několik nových her

Nových her pro Messenger

Facebook Messenger se stává častokrát terčem toho, jak vypadá přeplácaná aplikace plná funkcí, které velká část lidí nevyužije. Nyní opět trochu nabobtná, a to díky přidání nových her.

Přes Messenger budete moct hrát několik nových her

Nedávno byl spuštěn i v České Republice Messenger Lite, který se zaměřuje pouze na chatování. Klasický Messenger už toho umí mnohem více a stává se z něj spíše sociální platforma, než jen chatovací aplikace. Nově tomu pomůžu i hry, které nemusíte instalovat, protože jsou integrovány přímo do aplikace.

instant-games-messenger

Aktualizace se bude postupně uvolňovat po celém světě během následujících týdnů. Mezi novými hrami bude například varianta deskové hry Scrabble, nebo třeba kulečník. Aktualizace ale rovněž bude obsahovat možnost tvořit turnaje a zapisovat se do žebříčků. Minimálně po herní stránce nám to pomalu začíná připomínat program ICQ, který býval velmi oblíbený ještě před nástupem sociálních sítí.

Těšíte se na nové hry v Messengeru?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)