TOPlist

Facebook Messenger přichází s podporou Android Wear

facebook messenger featured

Zprávy přes sociální sítě jsou ve dnešní době jednou z nejpoužívanějších forem komunikace. Pro ulehčení této formy komunikace existuje značné množství různých aplikací, pomocí kterých si lze psát s kamarády. Jednou z nich je například Facebook Messenger. Ten se nyní přesouvá z mobilního systému Android i na novější operační systém Android Wear, který je určený pro chytré příslušenství. Uživatelům chytrých hodinek tak usnadní čtení a odpovídání na zprávy ze sociální sítě Facebook. Zajímá vás, co nová aktualizace přesně přináší?

facebook messenger

Asi největší změnou je funkčnost s nejnovějším operačním systémem pro chytré příslušenství Android Wear. Doposud se uživatelé museli spokojit pouze se systémovou notifikací, která neumožňovala provádět mnoho činností. Nová verze Facebook Messenger v9 to však mění. Nově budou moci uživatelé odpovídat pomocí hlasového diktování či posílání lajků.

Facbook Messenger Android Wear

Aktualizace přináší také několik změn v mobilní aplikaci na systému Android. Novinkou jsou vylepšené notifikace, které nyní obsahují dvě nová tlačítka – „mute“ a „like“. Kromě toho vývojáři slibují také lepší stabilitu a rychlost.

Využili byste Facebook Messenger na chytrých hodinkách?

Zdroj: Android Police.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)