Editor fotografií Snapseed přichází s novou verzí. Co přidává?

Editor fotografií Snapseed

Editor fotografií Snapseed dostává další pravidelnou aktualizaci od Googlu. První velká aktualizace tohoto roku přidává nové nástroje pro křivky, filtry a další.

Editor fotografií Snapseed už má verzi 2.15

Na počítači existuje mnoho editorů, které umí pracovat s křivkami. Takže je určitě skvělé, že podobnou věc dostaneme i na telefony například právě v aplikaci Snapseed. Jak můžete vidět na obrázku, objeví se vám křivka na fotografii, tím jak s ní budete pohybovat, tak se bude měnit jas a barvy fotografie. Nabízí několik předvoleb, které jsou určeny jako vodítko pro pokročilejší úpravy fotografií.

snapseed krivky

Další novinkou je lepší detekování tváře při používání filtrů. To se může hodit například při selfie fotkách, ve kterých je špatné světlo. Vylepšeno bylo také vkládání textu, nyní můžete vybírat přesné místo, kde zalomit text. Nakonec se vylepšilo také zrnění při používání černobílého módu.

Aktualizace se v těchto dnech postupně odemyká pro další a další uživatele. Pokud jste ji ještě nedostali a nechce se vám čekat na Google Play, můžete ji stáhnout například z APK Mirror.

Snapseed
Snapseed

Jak se vám líbí novinky v Snapseed? Co vám v tomto editoru ještě chybí?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)