TOPlist

Dwayne Johnson, alias „The Rock“, chce motivovat novou aplikací The Rock Clock

Dwayne Johnson – The Rock Clock – náhleďák

Každý z nás má nějakého svého úhlavního nepřítele. Dwayne „Rock“ Johnson za ně má například různé padouchy, mimozemské invazivní druhy nebo bezděčné Replikanty. Pro nás, běžné smrtelníky, bývá největším nepřítelem čas. A jelikož Dwayne Johnson myslí i na ostatní, nechal si vyrobit aplikaci, která vypadá jako zajímavý přírůstek do Obchodu Play. Ta slibuje, že se vám ráno bude lépe vstávat. Jak to udělal? Spojil totiž vaši motivaci se svým humorem.

Dwayne Johnson vás vzbudí mile i tvrdě

Johnson říká, že chtěl touto aplikací pomoci lidem s plněním jejich cílů. Když aplikaci The Rock Clock poprvé spustíte, nejprve budete vyzváni k zadání vlastního cíle. Dokud tak neučiníte, nemůžete v aplikaci dělat nic jiného. Dále si nastavíte čas zvonění, ale běžné budící tóny nečekejte.

Všech 25 vyzváněcích tónů bylo vybráno přímo Johnsonem a mnoho z nich dokonce sám namluvil. Například ve výchozím nastavením tak můžete slyšet Johnsonův monotónní hlas, jak říká „píp, píp, píp…“. V dalších tónech můžete slyšet, jak vás Johnson probouzí se slovy, jak jste krásní, ale také vás může probouzet zvuk, který doprovází ničení harfy. A Johnosonovy tóny se stále stupňují v podrážděnosti, takže se nakonec budete bát vylézt z postele pozdě.

Dwayne Johnson app - alarmy

Zajímavou funkcí pak je možnost synchronizovat si čas svého budíku s časem opravdového, žijícího Dwayna „Rocka“ Johnsona. Ale pravděpodobně tuto funkci po chvíli vrtání se v aplikaci nebudete chtít využít. Dwayne Johnson je totiž opravdu ranní ptáče.

Kde stáhnout?

Aplikace The Rock Clock je v Obchodě Play ke stažení zdarma a neobsahuje žádné další in-app nákupy. Vyzkoušení této aplikace doporučujeme i v případě, že pro ni nemáte opravdové využití a s motivací pomoci nepotřebujete. Na aplikaci jsou asi úplně nejzajímavější její veselé alarmy, které přinejmenším stojí za to slyšet.

Pokud si aplikaci The Rock Clock z Obchodu Play stáhnete, dejte nám vědět do komentářů jak se líbí a zda vás Dwayne Johnson bude budit spíše mile, nebo spíše s rizikem rozbití hlavy.

The Rock Clock™
The Rock Clock™

Zdroj: androidauthority.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)