TOPlist

Durex Fundawear – využijte Android k milostným hrátkám

Fundawear_02

Zdá se vám náš nadpis poněkud přehnaný? Pak byste se měli více dozvědět o velmi zajímavém projektu Fundawear od společnosti Durex. Pod tímto pojmem se skrývá speciální spodní prádlo, které se ve spojení s  telefonem stává nástrojem k milostné předehře a mazlení s vaším partnerem. Je vaše drahá polovička stovky kilometrů daleko a schází jí váš dotyk? S Fundawear již nemusí!

Klíč tkví ve vibračním spodním prádle

Jak přenést dotyky a navodit příjemný pocit na cílených místech? Vibrace! Lidský tvor zjistil již před mnoha lety, že vibrace působí na/v těle velmi příjemně a patřičně toho využívá – jistě vás jeden zástupce vibrační rodiny napadne bez naší pomoci. A stejně funguje také Fundawear – na speciálním spodním prádle je umístěna série vibračních motorků, které vaše tělo příjemně pohladí. K dispozici jsou samozřejmě verze pro pány i pro dámy. Něžné pohlaví má však výhodu – spodní prádlo má dva díly, což znamená dvakrát více vibrací!

Vibrační prádlo Fundawear ovládané skrze telefon Vibrační prádlo Fundawear ovládané skrze telefon

Použité vibrační motorky budou nejspíše obdobou těch, které se nacházejí v dnešních mobilních telefonech. Celý proces synchronizace by pak měl zajišťovat mikropočítač, který podle videa a popisu tištěného spoje dostal název Arduino. Ve finální verzi může mít jinou podobu.

durex_fundawear_iphone_2

Ovládání přes mobilní telefon

Podobné módní výstřelky již jistě existovaly, Durex jde ovšem ještě dále – nabídne ovládání přes mobilní telefon. Princip je velmi snadný. Na displeji telefonu vidíme podobu ženského či mužského spodního prádla s vyznačenými vibračními body. Tahem prstu po displeji pak můžeme jednotlivé motorky aktivovat a přenést tak svou něhu přímo na tělo (naše či drahé polovičky). To dává novou možnost škádlení svého partnera na dálku s použitím internetu. Určitá forma sexu přes internet? Proč ne!

Durex Fundawear — Touch over the Internet [OFFICIAL]

Durex Fundawear -- Touch over the Internet [OFFICIAL]

Zatím pouze pro iPhone, pro Android bude (snad) také

Jedním z hrdinů poutavého videopředstavení se stal přístroj od společnost Apple – iPhone. Prototyp tohoto prádla byl tedy testován na konkurenční platformě, dá se ovšem předpokládat, že pokud se výrobek uchytí, objeví se aplikace také pro Android. Přeci jen – naprogramovat aplikaci již nebude nic těžkého a Durex si rozhodně nemůže nechat ujít tak velký trh, jakým Android beze sporu je.

Ovládání Fundawear přes iPhone Ovládání Fundawear přes iPhone

Nyní jen prototyp na testování

Možná se ptáte, kde takovou věc pořídit. Zatím však nemůžeme odpovědět, neboť zařízení zatím není v prodeji a jedná se pouze o prototyp. Nemůžeme tak odhadnout ani cenu, která bude – jako vždy – pro nákup klíčová. Durex zatím nevydal ani informace o datu vydání, a tak stále víme pouze to, že přístroj existuje a jeho prodej se teprve připravuje. Jedna šance, jak si přístroj vyzkoušet, tu ale přeci jen je – soutěž.

Durex Fundawear — The technology [OFFICIAL]

Durex Fundawear -- The technology [OFFICIAL]

Nejkreativnější jedinci mohou Fundawear vyhrát

Ačkoliv zatím není možné Fundwear oficiálně koupit, Durex vyhlásil o tento zajímavý přístroj soutěž. Na své australské Facebook stránce vyvěsil zprávu, která láká zvědavé partnery. Co k výhře stačí? Napsat krátkou odpověď (méně než 25 slov), jak byste daný přístroj využili se svým partnerem. Majitel nejkreativnější odpovědi vyhrává zapůjčení Fundawear, pobyt v pětihvězdičkovém hotelu (celkově dva pokoje – pro každého u páru zvlášť, aby se sexem nemohli podvádět) a 500 dolarů. Štěstí můžete zkusit zde (pokud jste ovšem Australan).

fundawear

Bude mít zařízení úspěch?

Během prvního dne si video na Youtube, které přednosti Fundawear ukázalo světu, připsalo několik set tisíc zhlédnutí. Je tedy vidět, že o zařízení zájem je. Otázkou ale zůstává, kolik těchto uživatelů by si přístroj skutečně koupilo. Již mnohokrát jsme byli svědky zařízení, které na papíře vypadalo skvěle, ale masovému rozšíření bránila třeba cena apod. Stejný osud může potkat i toto vibrační prádlo, zde ještě mohou do hry vstoupit morální zábrany.

Můžeme také doufat, že aplikace nebude mít nějaké bezpečností díry – pokud by se na vaše prádlo připojil někdo cizí, sexuální obtěžování přes internet by nabralo nový rozměr.

Jedno je však jisté – pokud se dostane tento výrobek k nám do redakce, strhne se o něj obrovská bitva. Toto zařízení je sen každého recenzenta.

Fundawear_02

Co si myslíte o tomto výtvoru vy? Lákalo by vás něco podobného vyzkoušet se svojí přítelkyní/přítelem?

 zdroj: laughingsquid.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)