Dron DJI Phantom 2 uprostřed ohňostroje – podívejte se na úchvatné video

dji-phantom-2-vision-plus-2

Létající droni se pomalu ale jistě stávají velmi populární lifestylovou hračkou. Majitelé jsou pomocí létajících strojů schopni natočit úchvatná videa nejen na rodinném výletu, ale i na různých akcích, firemních setkáních a podobně. Podobnou myšlenku dostal majitel stroje DJI Phantom 2, který se rozhodl natočit ohňostroj v přímém přenosu.

DJI Phantom

Ve videu se můžete podívat na úchvatné záběry, které byly pořízeny přímo uprostřed právě probíhajícího ohňostroje. Autor riskoval život nejen létajícího drona, ale také profesionální kamery. Se dronem prolétal v těsné blízkosti vybuchujících raket, dle slov samotného autora ale vše dopadlo dobře a stroj nebyl nijak poškozen.

Fireworks filmed with a drone

Fireworks filmed with a drone

K natočení videa byl využit dron DJI Phantom 2 a kamera GoPro Hero 3 silver. Podobný stroj jste měli možnost si osahat i na některých akcích Svět Androida, kde byl vystaven DJI Phantom 2 Vision. Ten má navíc vestavěnou kameru a lze ho ovládat i pomocí mobilních zařízení. Recenzi tohoto stroje si můžete přečíst zde.

Co říkáte na záběry pořízené z DJI Phantom 2? Jste fanoušky létajících dronů?

Zdroj: Návrat do reality.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)