TOPlist

Google Daydream VR již konečně spustíte i na Galaxy S8

daydream vr galaxy S8

Google Daydream VR měl hodně těžký start, a to hlavně díky tomu, že není dostupný na mnoho telefonů. To se nyní trochu vylepšilo, a to díky podpoře Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Daydream VR podporuje konečně i Samsung Galaxy S8

Společnost Google oznámila na konference I/O, že Galaxy S8 a Galaxy S8+ dostanou již brzy podporu headsetu pro virtuální realitu Daydream. Po několika týdnech různých náznaků jsme se konečně dočkali a vlajková loď Samsungu se tak staví k hrstce telefonů, které virtuální realitu od Googlu podporují.

Všechny potřebné aplikace pro Daydream už můžete bez problémů stahovat i na Galaxy S8. Model od Samsungu se tak dostává do zajímavé situace, kdy podporuje obě pokročilé platformy pro mobilní virtuální realitu. Kromě dnes zmíněného Daydreamu, je to také samozřejmě Gear VR, kterou provozuje Samsung společně s Oculusem. Stává se z něj takový ultimátní telefon pro VR.

Tento krok je rovněž důležitý pro Google, protože platforma Daydream není tak úspěšná, jak by si asi Google představoval. Je to způsobeno i malou podporou telefonů, kromě Galaxy S8, se dá Daydream spustit na Pixel telefonech, Huawei Mate 9 Pro, Moto Z, Axon 7 a brzy ZenFone AR. Do konce roku ale údajně Google plánuje podporu pro dalších 8 telefonů.

[aps_product_sz id=“431109″]

Využíváte pokročilou mobilní virtuální realitu jako je Gear VR nebo Daydream?

Zdroj: droid-life.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)