TOPlist

CyanogenMod má hotovo, Gello prohlížeč se chystá na Android 6.0

cyanogenmod

Oblíbenec na poli různých alternací rootlého Android systému se rozhodl světu geeků nabídnout i vlastní prohlížeč. To pro komunitu fanoušků není žádná novinka – o prohlížeči jménem Gello jsme vás informovali už loni. To však ještě Cyanogen tým neznal datum vydání ani pro koho bude aplikace dostupná.

Prohlížeče Gello se dočká pouze nejnovější verze systému

Prohlížeč Gello se značkou CyanogenModu je postaven na kódu Chromium – stejně jako Chrome pod záštitou Googlu. Jedná se však pouze o základ a prohlížeč od CyanogenModu bude disponovat řadou funkcí a nabídne jak oblíbené pecky, tak hlubší nastavení pro uživatele Cyanogenu vlastní. Gello 1.0 je po dlouhém dolaďování připraven na svůj debut a jeho pomalá integrace začne u verzí systémů nightly pro Android 6.0 s nástavbou CM 13. 

Hlavní funkce prohlížeče

  • Uložení stránky offline v režimu vhodném pro čtení
  • Upravené rozhraní s animacemi a správou karet
  • Noční režim.
  • Možnost nastavení ochrany osobních údajů, zabezpečení pro jednotlivé stránky
  • Sekce pro nastavení stahování, která umožní uživateli přejmenovat soubory a vybrat složku, do které budou ukládány
  • Power-saving

https://www.youtube.com/watch?v=BCmpb4zEFBU

Dostupnost a apk

Samotné vypouštění do nightly verzí bude nějakou chvíli trvat – pokud disponujete přístrojem s Androidem 6.0 a CyanogenModem 13, .apk soubor si můžete stáhnout přímo od člena CM týmu. Stahování je však na vlastní riziko a prohlížeč nemusí fungovat přesně podle očekávání. Pro další CM zařízení, případně klasické verze Androidu aplikace prozatím dostupná nebude.

Zdroj: androidpolice.com, Joey Rizzoli

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)