Critical Strike Portable – Counter Strike pro Android

thumb1

FPS střílečka Counter Strike se stala nejspíše nejoblíbenější FPS hrou vůbec. Téměř každý počítačový hráč na tento pojem narazil. Critical Strike Portable se snaží přivést tuto legentu i na mobilní zařízení, což se podařilo ve velkém stylu. Hratelnost a grafická stránka hry je na skvělé úrovni, za což můžeme poděkovat enginu Unity. Pro hráče je navíc připraveno multiplatformní hraní, kdy se můžete utkat s hráči z webového postředí, androdích telefonů či uživatelů přístrojů od firmy Apple. Nechybí ani offline hraní, kdy si změříte své síly s boty (umělá inteligence), stavba map, nastavitelný server, další herní módy (Classic, zombie survival, Team Death Match…) atp.

Critical Strike Portable Android Gameplay : Samsung Galaxy Note | ITF

Critical Strike Portable Android Gameplay : Samsung Galaxy Note | ITF

Je jasné, že u podobných her na mobilních telefonech je největším nepřítelem ovládání. To by mělo jít v této hře do velké míry přizpůsobit a navíc je možnost si pořídit herní ovladač Zeemote Bluetooth, na který je hra připravena.

54ab29ec73c51c584dc7baecb8fd21f3?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

zdroj: androidpolice.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)