TOPlist

Coral City – postav si svůj podmořský svět

logo1

Na Google Play přibyla nová aplikace od pražského studia Lonely Sock. Jedná se o zábavnou hru, ve které budujete své vlastní podmořské město. Vše je zabaleno v pěkném grafickém kabátku a ke hraní nepotřebujete ani internetové připojení. Města můžete (časem, bude implementováno v dalších verzích) odkoukat i od svých přátel a inspirovat se při vlastním budování.

Coral City

Hra je k dispozici zdarma, můžete však v průběhu hry dokupovat různá vylepšení (tj. freemium model, podobný hrám od Zyngy nebo Glu mobile). Nakupování je naštěstí možné uzamknout rodičovským zámkem (heslem), takže se nemusíte bát svěřit hru ani svým dětem.

Autoři jsou navíc patrioti, takže vedle anglické verze mohou čeští a slovenští hráči využít i hru kompletně v češtině (nastavuje se automaticky podle zvoleného jazyka ve vašem zařízení).

 
http://youtu.be/nTAE0wNfWVM
 

Už jste si Coral City vyzkoušeli? Máte nápady na vylepšení, nebo chcete nahlásit bug? Napište vývojářům zde: feedback.lonelysockgames.com

2327302494432f30f20dabed0765383c?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)