CommBadge – přenosný komunikátor ve stylu Star Treku

CommBadge

Hlasové ovládání telefonů představuje velmi oblíbený způsob, jak snadno a rychle předat smartphonu svůj požadavek. Systém Android již delší dobu sází na povedené rozhraní Google Now, které se postupem času učí stále nové a nové kousky. Tato funkce má ovšem jedno omezení – při vyřknutí požadavku musíte mluvit přímo do telefonu, což je občas na cestách či při jízdě omezující (minimálně musíte telefon vytáhnout z kapsy či batohu). Na oblíbeném serveru KickStarter se nyní objevil zajímavý doplněk, který tento problém řeší v podobném duchu jako posádka vesmírné lodi v seriálu Star Trek. Nový produkt CommBadge představuje malé zařízení, které se připne na oblečení na dosah vašeho stisknutí, po kterém je připraveno přijímat vaše rozkazy a posílat je přes Bluetooth přímo do telefonu.

CommBadge

CommBadge-2

CommBadge – Science Fiction Inspired Communicator for iPhone and Android

CommBadge - Science Fiction Inspired Communicator for iPhone and Android

CommBadge si poradí i s telefonováním či reprodukcí hudby

Díky integrované klipsně lze připnout tento šikovný komunikátor nejen na své oblečení, ale třeba i na batoh či jiné předměty. Kromě samotné komunikace s Google Now si poradí CommBadge rovněž s přenášením telefonních hovorů či reprodukcí hudby z telefonu. Podle autorů vydrží CommBadge na jedno nabití mezi 2-5 dny. Cena tohoto zajímavého přístroje, který bude k dostání ve 4 barvách (černá, bílá, červená, stříbrná), startuje na 90 dolarech (cca 1800 Kč v přepočtu) na serveru KickStarter.

CommBadge-3

zdroj: kickstarter.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)