Čínská kopie iPhone 4S se systémem Ice Cream Sandwich

iphone-4s

Že se v Číně s nějakým kopírováním vůbec nepárají, je známá věc. Nejspíše nejúspěšnější telefon historie, iPhone, se tak stává terčem zcela běžně a objevují se nejrůznější klony tohoto přístroje. Čas od času se ovšem objeví nějaký model, co stojí za povšimnutí. V současné době je nejnovější a nejvýkonnější model od společnosti Apple iPhone 4S. Tento veleúspěšný telefon se dočkal své kopie od čínské společnosti Shanzhai, což by nebylo nikterak zvláštní,  telefon však dostane nejnovější verzi Android Ice Cream Sandwich. Tu by mu tak mohla závidět spousta kvalitních telefonů od známých výrobců, které nejnovější verzi nedostanou.

Shanzhai_iPhone4S

Konstrukce telefonu je velice podobná iPhonu 4S, kopie je však o něco lehčí (114 g). Displej má stejně jako originál rozlišení úctyhodných 960×640 pixelů. Pohánět jej bude 7227-HTC Touch Chip, bude vybaven 512 MB paměti, 8 GB úložiště a duální kamerou. Aby telefon nabyl co nejvěrnější podoby iOS, vzhled systému byl výrobcem pozměněn, stejně tak byla přidána hlasová asistenka podobající se Siri, o kterou se postarala aplikace Vlingo.

Co si myslíte o kopírování přístrojů? Pořídili byste si takový přístroj?

zdroj: androidicecreamsandwich.me

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (30)