TOPlist

Chytré rukavice i od HTC. Inspirace Samsungem, nebo naopak?

chytre-rukavice-htc

Aprílový den přinesl několik vtipných novinek, které se nesou dnešním dnem a zítra již na ně zbytek světa zapomene. Naší redakci zaujaly chytré rukavice Samsung Fingers, které jsme vám představili v samostatném článku. Se stejným konceptem přišla i společnost HTC, která představila svůj produkt HTC Gluuv. Možná více než samotné rukavice je úsměvný fakt, že oba velcí rivalové vymysleli stejný aprílový žert. Náhoda?

Ale vraťme se ke konceptu tchajwanské společnosti, která zvolila trochu jiný přístup než Samsung. Chytré rukavice od HTC v sobě neukrývají integrovaný displej a další funkce, ale spíše se staly nosičem pro mobilní telefon a jakousi další část s fotoaparáty a bleskem. Vypadá to velmi komicky, co říkáte?

chytre-rukavice-htc

chytre-rukavice-htc-2

Chytré rukavice s 87,2MPx fotoaparátem

Specifikací ani funkcí jsme se příliš nedozvěděli – displej nabídne Full HD rozlišení, fotoaparát komických 87,2 MPx a nebudou chybět ani kvalitní reproduktory. Zatímco Samsung Fingers vypadají s trochou fantazie věrohodně, chytré rukavice od HTC jsou již na pohled jasným výstřelkem fantazie. Trochu se nám zdá, že byly tyto chytré rukavice vytvořeny dnešní noc, kdy se PR oddělení HTC probudilo a zjistilo, že jsou asi v něčem pozadu. Trochu to dokládá i mizerně ořezané fotografie. Samsung ve válce marketingu opět vítězí, i když – třeba to byl původně nápad HTC, že?

zdroj: htc.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)