Fitbit představil chytré hodinky Versa. Potěší cenou a výdrží

fitbit versa

Chytré hodinky Fitbit Versa se již na internetu objevily dříve, takže nešlo dnes o moc velké překvapení. Každopádně jsme se dočkali podrobnějších informací, zároveň také již známe cenu a dostupnost.

Chytré hodinky Fitbit Versa jdou do prodeje v dubnu

Společnost Fitbit dnes představila Fitbit Versa, nový model chytrých hodinek za dostupnou cenu. Tyto hodinky nabízejí odlišný design než u dříve vydaných Fitbit Ionic. Blíže spíše k Apple Watch. Mají 1,34″ velký displej, který chrání Gorilla Glass 3. Mají maximální jas až 1000 nitů.

Fitbit zároveň slibuje, že vydrží na jedno nabití alespoň 4 dny. Jde o Fitbit zařízení, takže nemůžou chybět funkce jako monitorování srdečního tepu, tréninky přímo na displeji hodinek a monitorování spánkových fází apod.

Fitbit_Versa_cena

„Vzhledem k tomu, že se kategorie wearables stále rozrůstá, Fitbit Versa vyplňují kritickou potřebu uživatelů tím, že se jedná o stylové chytré hodinky, které jsou snadné pro užívání a jsou za velmi příjemnou cenu,“ říká James Park, spoluzakladatel a CEO společnosti Fitbit.

Rovnou z krabice poběží na Fitbit OS 2.0, nová verze systému nabízí například chytré odpovědi, statistiky na obrazovce, více přizpůsobení v průběhu času. Speciální edice těchto hodinek bude mít také NFC čip pro Fitbit Pay. Tato funkce ale nebude dostupná v Česku.

Fitbit Versa cz

Fitbit Versa budou v České republice dostupné ve vybraných obchodech začátkem dubna tohoto roku. Česká cena odhalena nebyla, nicméně v Evropě se budou prodávat za 199 eur, to je v přepočtu cca 5 000 Kč.

Jak se vám líbí hodinky FItbit Versa?

Zdroje: androidpolice.com, TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)