IOFIT: Chytrá bota, která si tyká s Androidem

IOFIT_IMG1.0

Veletrh MWC není výsadou pouze chytrých telefonů, hodinek a tabletů. Mezi zařízeními, která bývají každoročně představována, totiž můžeme najít nejedno překvapení. Tím letošním by se mohla stát chytrá obuv IOFIT pocházející z dílen společnosti Salted Venture. Ta totiž prošla úspěšnou crowdfundingovou kampaní, a nic tak nebrání jejímu uvedení do prodeje.

IOFIT

Tento projekt nejprve vznikal v laboratořích C-Lab firmou Samsung, ve kterých dostávají možnost seberealizace vývojáři s originálním nápadem. Po úspěšné testovací fázi bychom tak již brzy měli dostat možnost tuto inteligentní obuv zakoupit.

Čtěte také: ShiftWear: boty s e-paper displejem změní design během chvíle

S IOFIT se trénink stane hračkou

IoFIT_Main_5

Dle slov samotných vývojářů je novinka určena především sportovcům a jejich trenérům. Díky senzorům nacházejících se v obou botách dostaneme možnost snadného získávání informací o našem výkonu. Komunikace s chytrým telefonem navíc probíhá v reálném čase a naše výkony tak budou neustále pod kontrolou. Jestliže tak hledáte pomocníka, který vás požene za lepšími sportovními výsledky, může být IOFIT tou správnou volbou právě pro vás.

Zdroj: androidcommunity.com.

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)