TOPlist

Google Chromecast 2 měl původně vypadat úplně jinak

Chromecast 2

Google představil Chromecast 2 v roce 2015. Oproti první generaci nabízel nový vzhled. Jak se ale nyní ukázalo podle zveřejněného patentu Googlu, mohl vypadat úplně jinak. A místo „placky“ jsme mohli mít v televizi zapojený fitness náramek.

Pro Google Chromecast 2 se připravoval i jiný vzhled

Existuje hned několik věcí, které naznačují, že se jednalo původně o Chromecast druhé generace. Patent byl popsán jako zařízení ke streamování médií, navíc na přední straně jde velmi jasně vidět logo Chromu, ke kterým jsou po obou stranách připevněny kabely. Kromě toho byl tento patent podán několik týdnů předtím, než Google oficiálně představil druhou generaci Chromecastu. Další důkaz se našel přímo u Googlu. Server 9to5Google zveřejnil obrázek, na kterém jsou různé náčrtky Chromecastu druhé generace. Kromě klasické placky, tam můžeme vidět i právě tento alternativní design.

Jedním z hlavních důvodů, proč se asi nakonec Google rozhodl pro placku, byl ten, že design se odlišuje od všeho, co jsme mohli vidět. Například první Chromecast připomíná flashku, tenhle druhý alternativní vzhled zase vypadá jako fitness náramek.

Líbí se vám alternativní design Chromecastu druhé generace?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)