TOPlist

Care by Google: 24/7 podpora pro majitele Pixelů

care

Jak jste se již mohli dočíst v článku „Google Pixel telefony oficiálně. Neomezené fotografie, virtuální realita a jiné vychytávky“, nové telefony od samotného Googlu nejsou nikterak levné. Na druhou stranu, co jsme mohli čekat, když se Pixely chtějí zařadit po boku nejlepších zařízení (iPhone 7, Galaxy S7). Jenže aby bylo zařazení mezi nejdražší „TOPky“ plnohodnotné, musí nabídnout vše, co mají konkurenti. Pokud se budeme bavit o zákaznické podpoře a servisu, tak iPhony mají Apple Care, řada Galaxy S7 má MojeS7 Premium Servis a nové Pixely nabídnou Care by Google.

Care by Google: Podpora jako hovor nebo neobyčejný chat

Google bude svou podporu nabízet 24 hodin, 7 dní v týdnu. Jako majitelé smartphonů Pixel si budete moci vybrat mezi klasickým hovorem, kdy si doslova pohovoříte s pracovníkem Googlu, nebo chatem, kde budete moci uplatnit například sdílení obrazovky v reálném čase. Celá služba bude fungovat jako pomoc zákazníkovi, který si neví rady se svým telefonem. Pro nás ze Světa Androida zřejmě nebude žádným přínosem a pravděpodobně ani pro naše pravidelné čtenáře. Pro úplné laiky ale může být zajímavým doplňkem.

#madebygoogle

#madebygoogle

Care by Google je další směr, ve kterém se nové telefony odlišují od řady Nexus. Nová značka Pixel je prostě úplně jiný level. Google sám vyrobil přímého konkurenta pro nejprodávanější smartphony světa, takže už i on si své zákazníky bude muset hýčkat.

Na vyzkoušení podpory, sdílení obrazovky a dalších funkcí si budeme muset počkat. Zatím se snažíme zjistit, jakými způsoby bude možné Pixely dostat k nám do ČR v co nejkratší době. Teprve poté zjistíme, zda vůbec bude v ČR podpora fungovat.

Zdroj: androidpolice.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)