Bude v únoru představen nástupce Galaxy S?

samsung nahledovy

Zatím poslední informace naznačují, že na nadcházejícím Mobile World Congressu (MWC), který proběhne ve dnech 14. až 17. února ve španělské Barceloně, by Samsung mohl představit následovníka své vlajkové lodi Galaxy S. Informace o tomto telefonu jsou zatím spíše z říše přání a pověstí, takže následující tvrzení berte s rezervou. Celkem dobře lze předpokládat rychlý dvoujádrový procesor a displej s úhlopříčkou 4,3″. Otázkou zůstává použitá technologie – patrně půjde o vylepšený Super AMOLED (plus?). Vysoce pravděpodobný je operační systém Android 2.3 Gingerbread a implementovaná technologie NFC (technologie pro bezdrátovou výměnu dat na krátkou vzdálenost, kombinující prvky čipových karet a bezdrátové komunikace).

Na několika serverech se dokonce objevil obrázek údajného Samsungu Galaxy S2 (otázkou samozřejmě je, zda telefon ponese název „S2“ nebo se výrobce vydá jinou cestou).

Bude takto vypadat Samsung Galaxy S2?

Bude takto vypadat Samsung Galaxy S2?

Zdroj: MobileCrunch a Android Central.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)