TOPlist

Blinkfeed a Ultrapixely dostanou i další HTC

htc-logo1

O tom, jaká nová slova na nás chrlí marketingová oddělení známých firem by se dala sepsat celá knihovna. Ať už se jedná o běloskvoucí prádlo, více křupavější křupky nebo ještě hloupější hlouposti s ultrabsorpční vrstvou, zdá se, že fantazie manažerů nezná hranic. Ani HTC na tom není jinak a tak jsme se dočkali Ultrapixelů, které rozhodně nejsou x-násobkem megapixelů, a také bizarně znějícího slova Blinkfeed. V případě Blinkfeedu se jedná v podstatě o předělaný HTC Sense, tedy balast, který většina uživatelů nesnáší více, než vynášení odpadkového koše v neděli večer.

 

images

 

A kdo by to byl řekl, HTC se rozhodlo, že těmito dvěma technologiemi obšťastní i modely z nižších řad. Které to konkrétně budou, to zatím není jasné. Šéf pobočky HTC pro UK a Irsko k tomu dodal, že se budou snažit přenést Ultrapixely a Blinkfeed na „nevyšší možný počet zařízení“. Nebudu asi sám, koho budou zajímat dvě věci – Jak si s ultrapixely (tedy náročným procesem pro vytvoření kvalitní fotografie za použití normálního fotosenzoru) poradí i telefony bez hardwarové výbavy nabušeného HTC One a hlavně: Půjde Blinkfeed vypnout bez násilí?

Obě technologie nám jako první přinese supertelefon HTC One, ve kterém jeho výrobce dost možná vidí spásu pro celou firmu, která se již dlouhou dobu zmítá ve finančních problémech. Mobilní telefon je už pár dnů v předprodeji u českých operátorů a do rukou prvních zákazníků by měl dorazit již 16. března.

Zdroj: HTC Source

 

Jan Olejník
O Autorovi - Jan Olejník

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)