BlackBerry vydalo další aplikace k vyšší produktivitě

s-blackberry-k-produktivite

Minulý měsíc BlackBerry oznámilo, že umožní instalaci svých Android aplikací na všechna zařízení se zeleným robotem a rovnou jich i několik povolila, většinou mají pomoc k lepší produktivitě. Nyní dodává zbytek, a to včetně BlackBerry Launcheru. Co vše v balíčku najdeme?

S BlackBerry k lepší produktivitě

Pokud máte problém se malou produktivitou práce, možná vám pomůže balíček aplikací od BlackBerry. Ta je známá svým zaměřením na manažery a práci obecně, dlouhou dobu byla ale na svém vlastním systému. Podle posledních kroků firmy to ale vypadá, že se již brzy kompletně přesunou na Android, a to je pro nás jedině dobře.

Zpátky ale ke službě BlackBerry Hub+, která je koncipována jako předplatné. Za 99 centů za měsíc dostaneme prémiové aplikace, které jsou jinak určeny pouze pro majitele BlackBerry smartphonů.

Kromě předplatného i verze zadarmo

Aplikace jako Launcher, Hub, kalendář a správce hesel budou moct mít lidé i zadarmo s tím, že se jim bude občas objevovat reklama. Za další aplikace, mezi které patří kontakty, úkoly, hledání v zařízení a poznámky, se bude platit každý měsíc 99 centů, což je v přepočtu 24 korun. Jedná se o poměrně neobvyklé řešení. Ukáže čas, jestli je lepší předplatné, nebo jednorázová i třeba vyšší cena.

BlackBerry Priv s fyzickou klávesnicí

Nemusíte ale ihned kupovat čerta v pytli, existuje i zkušební verze na 30 dní, která zpřístupní všechny výše jmenované aplikace. Navíc pro vás službu už testujeme a brzy přineseme recenzi i se srovnáním s původními aplikacemi z operačního systému BlackBerry OS 10.

Služby BlackBerry Hub+
Služby BlackBerry Hub+

Služba podporuje více než 3 tisíce typů smartphonů

Kromě toho se zvýšila i podpora chytrých telefonů, nově se může Hub+ instalovat na zařízení s Androidem 5.0 Lollipop a telefony s menším rozlišením. Samotná aplikace nyní tak podporuje více než tři tisíce typů mobilů. Podpora tabletů momentálně neexistuje, ale ani nebyla do budoucna vyloučena.

Jak se vám zamlouvá model předplatného? Zaplatili byste radši jednu větší částku za celý balík aplikací?

zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)