Bixby tlačítko na Galaxy S8 půjde nakonfigurovat

samsung bixby

Samsung vkládá do asistenta Bixby velké naděje. Společnost si je svým asistentem tak jistá, že dokonce přidali telefonům Galaxy S8 a S8+ speciální Bixby tlačítko. To moc nevítali lidé, kteří neplánovali využít asistenta, nicméně je tu dobrá zpráva.

Bixby tlačítko půjde nakonfigurovat pomocí aplikace

Pro mnoho lidí může být Bixby zbytečný, a to i třeba z toho důvodu, že v telefonu bude také Google Assistant a nechtějí si zvykat na jiné řešení, anebo prostě nechtějí používat asistenty vůbec. Pro takové lidi by bylo tlačítko zbytečné a jen by překáželo.

Samsung Galaxy S8 Bixby Button Re-Mapping

Samsung Galaxy S8 Bixby Button Re-Mapping

Naštěstí jde tlačítko jednoduše nakonfigurovat a není potřeba ani root telefonu. Potvrdilo to i video z jednoho obchodu, kde je Galaxy S8 vystavený. Jeden ze zvídavých uživatelů dokázal tohle tlačítko předělat na Google Now. Stačilo mu jen pár minut času a aplikace, která se jmenuje All In One Gestures. Ta se dá zdarma stahovat z Google Play.

Aplikace umožňuje nakonfigurovat všechna fyzická tlačítka a jednoduše si na ně dosadit jinou aplikaci nebo funkci. Teď už jen můžeme doufat, že Samsung na tohle nezareaguje a nevypadá aktualizaci, která by změnu zakázala.

[aps_product_sz id=“431109″]

[aps_product_sz id=“431503″]

Pokud plánujete koupi Galaxy S8, budete používat i asistenta Bixby?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)