TOPlist

Bazartip – česká aplikace, která prohledává internetové bazary pro Android

baz

Před nedávnem vyšla na Google play aplikace pod názvem Bazartip. Produkt pochází z dílny české softwarové firmy a jak napovídá samotný název, aplikace řeší problémy při hledání v internetových bazarech.

I přes svoji jednoduchost může být Bazartip velkým pomocníkem. Prográmek jednoduše prohledává internetové bazarové servery a pokud vyjde inzerát s předmětem, který hledáte, upozorní Vás. Nemusíte tak denně procházet spousty stránek na různých serverech.

Základem je nastavení klíčových slov. Právě pomocí těchto slov definujete, o jaké inzeráty máte zájem. Jejich počet je neomezený. Dále můžete nastavit čas, kdy Vás má Bazartip upozornit na nové inzeráty. Po zadání slov a přepnutí na hlavní obrazovku dostanete výstup v podobě seznamu členeného právě podle klíčových slov. Po kliku na inzerát se dostanete na stránku, ze které inzerát pochází, dlouhým stiskem pak můžete inzerát označit jako přečtený/nepřečtený, sdílet, poslat emailem apod. Pro komfortnější ovládání lze inzerát označit jako přečtený pomocí ikonky očička. Samozřejmostí je i možnost zobrazit pouze nepřečtěné inzeráty.

Na klíčová slova na Bazartipu můžete i vyhledávat informace ve své čtvrti, ulici nebo obci, tímto způsobem je například velmi jednoduché koupit pozemek nebo nemovitost, najít pronájem ve vámi zvolené lokalitě a pokud „sháníte jen štěně“, budete vědět o všech, která jsou aktuálně nabízena ke koupi. Výběr klíčového slova záleží jen na Vás a vše, co dokážete najít tímto programem, také.

Bazar Tip – návod

Bazar Tip - návod

de94a5a590788a778fbe8219b50cb77d?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Tato zprávička byla zaslána čtenářem (Petr Smolík) portálu SvetAndroida.cz pomocí formuláře Napište vlastní zprávičku o Androidu. Děkujeme!

[Upravil: Jan Dolejš]

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)