TOPlist

AVG Cleaner přichází s inteligentním tříděním fotografií, dokáže zaujmout?

AVG-Cleaner-AH-1-1600×1067

Různých „cleanerů“ a „boosterů“, které slibují vyčištění úložiště či zrychlení vašeho chytrého telefonu nebo tabletu, je plný Obchod Play. Nezřídka kdy se však jedná o aplikace bezejmenných vývojářů, které mohou mít na vaše zařízení naopak negativní dopad. Na Android však existují podobné programy i od renomovaných vývojářů, které působí na první pohled důvěryhodněji. Mezi takové patří také aplikace AVG Cleaner, která právě získává zajímavou funkci.

AVG Cleaner

Tou zmíněnou novou funkcí je inteligentní mazání fotografií. AVG Cleaner automaticky vyhledá nepovedené, navzájem si podobné či duplicitní fotografie, které následně můžete jedním kliknutím smazat a uvolnit tak tolik potřebné interní úložiště. Společnost AVG přitom tvrdí, že v telefonech máme okolo 2 GB nepotřebných fotografií, což nám ovšem připadá, jako přinejmenším ne úplně pravděpodobná až  přehnaná hodnota.

Vedle toho aplikace nově přichází také s obrazovkou přehledu, kde můžete vidět důležité údaje, mezi které patří například výdrž baterie či zaplněnost  úložiště. Mezi starší součásti AVG Cleaner pak patří například běžný čistič úložiště, optimalizace výdrže na baterii či nástroj pro úsporu dat.

Aplikaci můžete zdarma stáhnout z Obchodu Google Play.

AVG Cleaner – Storage Cleaner
AVG Cleaner – Storage Cleaner

Vnímáte novou funkci aplikace AVG Cleaner jako užitečnou? Jaký máte postoj k podobným aplikacím?

 

Zdroj: AndroidCommunity.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)