TOPlist

Asus ZenFone 3 se částečně představí světu na konci května

Asus ZenFone 3

Asus vydal pod označením ZenFone 2 velké množství rozličných modelů smartphonů. Nyní je třeba současným modelům nasadit také trochu konkurence z vlastních řad. Asus každoročně představuje své nové produkty na veletrhu Computex Expo v Taipei, v Taiwanu. Tento rok nebude výjimkou, přičemž Asus bude prezentovat širokou škálu svých zařízení. Těsně před zahájením výstavy chce ale Asus ještě představit svůj vlajkový smartphone, ZenFone 3. Na stránkách Asusu již běží odpočet.

Očekáváme, že stejně jak v případě série předešlé, bude i ZenFone 3 velmi širokou sérií smartphonů, která se bude během následujícího roku postupně rozrůstat. Mezi očekávaná zařízení pak patří také tablety značky Asus a nástupce chytrých hodinek ZenWatch. Nepotvrzenou spekulací pak může být i zařízení pro virtuální realitu, ZenVR, protože se jedná o technologický trend.

Asus ZenFone 3 serie

ZenFone 3 jako vlajkový model

Několik fotek (či spíše renderů) smartphonu ZenFone 3 uniklo již začátkem dubna. Tehdy jsme se mohli dozvědět, že nové smartphony budou vybavené například čtečkou otisků prstů nebo tvrzeným 2,5D sklem na přední i zadní straně. K dispozici by mělo být také fyzické domovské tlačítko, po vzoru Samsungu. Zadní strana by měla disponovat čtvercovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou a laserovým ostřením. Mezi spekulacemi však zůstává například použitý USB konektor. Zůstane ještě klasický MicroUSB nebo půjde Asus s dobou a v celé nové řadě předvede ukázkovou práci s USB Type-C?

Zdroj: rayarena.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)