Asus Pegasus 3 nabídne velkou baterii a kovové tělo

Asus Pegasus 3

Společnost Asus představila veřejnosti smartphone Asus Pegasus 3, jenž spadá do modelové řady Pegasus. Tato řada nám je známa především telefonem Asus Pegasus 2 Plus. Za tím novinka sice zaostává, ale i tak by mohla zaujmout mnoho nenáročných uživatelů, a to především kovovým tělem a nebo velkou kapacitou baterie.

Asus Pegasus 3 je vybaven 4100mAh baterií

Asus Pegasus 3 přichází na trh se 2,5D displejem o úhlopříčce 5,2 palce a HD rozlišením. Pod kovovým šasi tiká osmijádrový procesor o frekvenci 1,3 GHz. Slabší varianta dostane do vínku 2 GB RAM a 16 GB ROM, výkonnější pak 3 GB RAM a 32 GB ROM. Interní paměť lze dále rozšířit paměťovou kartou, ale jen pokud oželíte druhý slot na SIM kartu.

Telefon totiž disponuje tzv. hybridním slotem. Na zadní straně je kromě 13MPx fotoaparátu také čtečka otisků prstů. Přední kamerou pořídíte snímky o maximálním rozlišení 5 MPx. Baterie má kapacitu 4100 mAh a vzhledem k nízkému rozlišení displeje bychom se mohli dočkat nadprůměrné výdrže.

Asus Pegasus 3

Ceny pro čínský trh, kde se začne Asus Pegasus 3 prodávat jako první, jsou nastaveny na 197 dolarů (2 GB verze) a 227 dolarů (3 GB verze). Po připočtení DPH se dostaneme na ceny zhruba 5600 Kč a 6500 Kč. Tato čísla berte ale jen orientačně.

Zdroj: androidauthority.com.

Martin Svozil
O Autorovi - Martin Svozil

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)