TOPlist

Asus láká na CES 2014 – nový tablet 2v1 a nové smartphony? [video]

asus-ces-2014

S přicházejícím rokem 2014 se blíží také veletrh spotřební elektroniky CES, ten se koná tradičně v Las Vegas. Očekává se představení celé řady nových zařízení a nespočet tiskových konferencí. Tu svou zde bude mít i společnost Asus, která ji chystá na 6. ledna. Na tuto událost Asus láká hned dvěma novými videi.

V prvním videu nám Socha Svobody s největší pravděpodobností představuje dual-boot tablet. Jednat by se mělo o zařízení s operačními systémy Windows 8 a Android 4.4. S podobným řešením nepřichází Asus poprvé, nedávno byl totiž na český trh uveden notebook/tablet Asus Transformer Book Trio.

https://www.youtube.com/watch?v=1frsVBzJVdM

Druhé video potěší příznivce zařízení menších rozměrů, samozřejmě mám na mysli chytré telefony. Na videu můžeme vidět míčky s číslicemi 4, 5 a 6, které padají z nebe na ulice tchaiwanské metropole Taipei. Nejčastěji se spekuluje o tom, že by se mohlo jednat o velikosti displejů nových mobilních zařízení nesoucích logo Asus. Šlo by tak o další pokus tohoto výrobce se prosadit i na trhu smartphonů, mohli už jsme se setkat s několika telefony s operačním systémem Windows Mobile. Po úspěchu Asusu na trhu tabletů s Androidem, se ale dá předpokládat, že tento systém bude použit i u těchto nových chytrých telefonů. Zapomenout nemůžeme ani na koncept hybridního zařízení Asus Padfone.

https://www.youtube.com/watch?v=d1QVpWpL19g

Těšíte se na novinky, které má Asus na veletrh CES 2014 připravené?

Filip Valtr
O Autorovi - Filip Valtr

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)