TOPlist

AppWererabbit : Staňte se pány svých aplikací

SONY DSC

Poohlížíte se po něčem, co by nahradilo klasického správce aplikací, který je k dispozici přímo v systému? V Obchodu Play se nachází aplikace s názvem AppWererabbit, která nabízí jak správu nainstalovaných aplikací, tak souborů s příponou apk.

Ihned po prvním spuštění vás aplikace upozorní, že není zodpovědná za možné poškození způsobené jejím užíváním. To se ale dá od aplikace podobného zaměření očekávat. Vyhledávání a výběr aplikací je poměrně chytrý. Vyhledávat tak můžete s pomocí nejrůznějších filtrů nebo textového pole. Výsledky vyhledávání pak můžete řadit podle názvu, data nebo velikosti. Pokud chcete s aplikací provést nějakou akci, a že výběr je vskutku široký, určitě využijete možnosti mnohonásobného výběru.

Projděme si nyní alespoň základní funkce, které jsou aplikací podporované:

  • Instalace a odinstalace aplikací
  • Záloha aplikací
  • Správa pomocí systémových nástrojů
  • Zobrazení historie instalace jednotlivých aplikací
  • Zobrazení v Obchodu Play
  • Sdílení již nainstalovaných aplikací 
  • Export aplikací
  • Přesun na SD kartu
  • Čištění Cache aplikací
  • Přejmenování aplikací

Za povšimnutí stojí především zvýrazněná možnost, a to sdílení již nainstalovaných aplikací. Sdílet můžete i přes email, Facebook, Dropbox a další.  S takovou funkcí pak nebudete muset v některých situacích zbytečně vyčerpávat váš FUP a možnost poslat aplikaci přes Bluetooth, aniž by ji váš kamarád musel stahovat, dozajista oceníte.

Pokud jste doufali, že vám aplikace nabídne možnost odinstalování nejrůznějších systémových aplikací, které normálně odinstalovat nelze, tak s tím vám AppWererabbit bohužel nepomůže. Na druhou stranu, pokud jste příznivci ROOTu, bude pro vás nabídka funkcí o něco pestřejší. Budete tak moct například downgradovat aplikace.

Ačkoli se najdou i některé funkce, které byste jistě od této aplikace očekávali, a ona je nepodporuje, najde se i široká škála vychytávek, které byste ani neočekávali a AppWererabbit je nabízí.

Podrobný seznam rozdílů mezi funkcemi, které jsou podporovány bez ROOTu, a pro které ho naopak potřebujete, naleznete na tomto odkazu. Na stejném místě naleznete i porovnání bezplatné a PRO verze. PRO verze vám například nabídne možnost výběru mezi světlým a tmavým tématem.

Jak jsme již zmínili, aplikace je k dispozici ve dvou verzích, přičemž jedna z nich je placená. Aplikaci však nejprve stáhnete zdarma. Pokud budete chtít přejít na PRO verzi, budete muset stáhnout další aplikaci, pomocí které získáte licenční klíč k odemknutí PRO verze. Čeština bohužel nepatří mezi podporované jazyky.

AppWererabbit
AppWererabbit
Jakub Schusser
O Autorovi - Jakub Schusser

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)