TOPlist

Apple má problém – iPhone 6 se ohýbá v kapse

iPhone

Je to jen několik týdnů, co byl oficiálně představen nový mobilní telefon iPhone od společnosti Apple. Na trh se dostaly rovnou dvě varianty – iPhone 6 a větší iPhone 6 Plus. Tyto modely se nyní pomalu dostávají do oficiálního prodeje. Jak se ale zdá, tak trpí velmi závažným nedostatkem. Zajímá vás, o co se přesněji jedná?

Apple iphone 6

Na internetu se začalo objevovat vysoké množství fotografií, které ukazují na nechtěné ohýbání mobilních telefonů iPhone 6 a iPhone 6 Plus od společnosti Apple. Mnoho z vás by mohlo tvrdit, že ohýbání telefonu je zcela normální. Je tomu tak, modely telefonu iPhone 6 se však po ohnutí již nevrátí do původního tvaru, ale zůstanou navždy zdeformované. To je zapříčiněno hliníkem, který byl použit pro tvorbu těla telefonu.

iPhone 6 Plus test ohýbání

Podle všech informací se mobilní telefony iPhone 6 ohýbají zejména ve přední kapse těsnějších kalhot. Pokud tedy tento telefon vlastníte, tak ho v kapsách určitě nenoste.

iPhone 6 test ohýbání

Test ohýbání se rozhodl udělat i jeden YouTube uživatel. Na výsledek se můžete podívat ve videu níže. Kromě testu samotného iPhone 6 Plus bylo provedeno také porovnání s mobilním telefonem Samsung Galaxy Note 3. Na toto porovnání se můžete podívat na druhém videu.

iPhone 6 Plus Bend Test

iPhone 6 Plus Bend Test

Galaxy Note 3 Bend Test (iPhone 6 Plus Follow-up)

Galaxy Note 3 Bend Test (iPhone 6 Plus Follow-up)

Vadil by vám problém Apple iPhone 6 s ohýbáním na vašem Androidu?

Zdroj: GSM Arena.

Chcete se stát součástí největší Android akce u nás a vyzkoušet si na vlastní kůži mimo jiné i novější verzi ohýbaného Samsungu – Samsung Galaxy Note 4? Registrujte se na Android RoadShow 2014.
registrace roadshow

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (64)