TOPlist

Aplikace Vysor je nyní konečně dostupná v Obchodě Play

Aplikace Vysor – náhleďák

Potřebovali jste již někdy zobrazit rozhraní svého telefonu na počítači? Například při prezentaci nebo ukázce, jak něco funguje? Pokud ano, možná jste se dočetli o aplikaci Vysor, která se má právě o toto postarat. Jenže ta dosud nebyla dostupná v Obchodě Play a mnoho potenciálních uživatelů se ji raději neodvážilo instalovat z APK balíčku. Patříte mezi ně? V tom případě, pokud se vám taková aplikace stále hodí, můžete zajásat, nyní je v Obchodě Play.

Aplikace Vysor funguje na všech platformách

Pokud nepatříte mezi úplně zasvěcené, možná vás bude zajímat co to vlastně ten Vysor je a jak taková aplikace vlastně pracuje.

Vysor

Vysor

Celá věc funguje pomocí dvou klientů. Jeden je nainstalován ve smartphonu, druhý na jakémkoli PC či Macu, jako doplňková aplikace pro prohlížeč Chrome. Ta je již od samého začátku dostupná v Obchodě Chrome.

Pak už jen stačí připojit váš smartphone pomocí USB kabelu k počítači, povolit ladění USB, spustit na něm aplikaci Vysor, spustit ji v počítači a stisknout tlačítko pro hledání telefonu. Připojený telefon se zobrazí pod svým jménem a nyní již stačí jen potvrdit připojení.

Aplikace Vysor

Skvělou zprávou je, že můžete k jednomu počítači připojit tolik zařízení, kolik vám dovolí počet USB. Můžete tak Vysor využít například při prezentaci svých aplikací na různých zařízeních nebo při firemních školeních, kdy svým kolegům živě předvedete, jak mají danou věc používat.

Vysor - Android control on PC
Vysor - Android control on PC

Základní aplikace pro smartphone je zdarma, stejně tak i ta pro prohlížeč Chrome. Zdarma jsou ale jen omezené funkce a omezená kvalita obrazu. Pokud byste z nějakého důvodu potřebovali vyšší kvalitu přenášeného obrazu, budete si muset zaplatit verzi Pro, která stojí 1,99 USD za měsíc nebo 9,99 USD za rok.

Zdroj: androidauthority.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)