TOPlist

5 netradičních aplikací pro originální tapety

tapety hlavní

Často vám přinášíme nápadité tipy na originální tapety, které jsou velmi oblíbené. Aby také ne – pozadí obrazovky vidí průměrný uživatel i 150krát za den. Proto není rozhodně na škodu designu plochy věnovat čas a udělat ji něčím, na co se budete dívat opravdu rádi. Naštěstí je tu Svět Androida, který námahu a hledání skvělých aplikací pro tvorbu tapet usnadní a naservíruje vám hned 5 tipů na méně známé a přesto unikátní aplikace na tvorbu tapet.

Tapet: Nudíš se? Vytvoř si tapetu mávnutím prstu

Aplikace Tapet vám umožní přetváření wallpaperů v Material designu podle svého gusta. Sama namíchá různé vzory a náhodné barvy a vytvoří tak originální tapetu mnimalistického vzhledu. Vypíchnout je třeba zejména vysoké rozlišení, které se automaticky přizpůsobí parametrům telefonu.

Celý článek o aplikaci Tapet

Tapet je zdarma, k dispozici je také placená verze. Ta bezplatná však nabízí všechny potřebné funkce a neobtěžuje reklamami, tudíž vás ke koupi nebude nic hnát.

Tapet Wallpapers Generator
Tapet Wallpapers Generator

Weatherback Wallpaper: Tapeta s počasím, kterou budete milovat

Jste jedním z lidí, kteří potřebují mít neustálý přehled o počasí? Weatherback Wallpaper je zajímavá aplikace, která se postará o předpověď počasí za využití ForecastIO. Kdykoli se změní počasí, například začne pršet, mrznout, vytvoří se mlha nebo je jen zvýšená oblačnost, aplikace vše vizualizuje na vaší ploše.

Celý článek o Weatherback Wallpaper

Na výběr je v plné verzi celkem z deseti různých efektů počasí, od mlhy, slunečného dne, sněhu, hvězd až po zamračený den. Výrobce uklidňuje své uživatele, že aplikace by neměla způsobit větší zátěž na baterii, což můžeme potvrdit.

Weather Live Wallpaper: Rain,
Weather Live Wallpaper: Rain,

Wallrox Wallpapers: Nejkrásnější tapety pro váš displej

Wallrox Wallpaper je cloudová služba obsahující přes 700 krásných tapet rozdělených do několika kategorií. Všechny tapety jsou dostupné ke stažení zdarma, a to v QHD rozlišení. Celkový počet tapet činí něco přes 700, tapety ovšem neustále přibývají.

Celý článek o Wallrox Wallpapers

Obsahuje kategorie tapet laděných do černé a bílé, rozmlžené (Blur), s krystalickým efektem, Material designem a spoustu dalších. Drtivá většina tapet je založena na abstraktních tvarech. Jejich nasazení je přitom velmi jednoduché. Každou tapetu navíc můžete snadno ořezat či uložit do galerie pro pozdější úpravy.

Wallrox Wallpapers
Wallrox Wallpapers

Wallpaper Generator: Vytvořte si tapetu na míru

Zbrusu nová aplikace Wallpaper Generator poskytne hned pět sad různých tapet minimalistického stylu. Lze vybírat z oblíbeného Material designu, průhledných obrazců či noční oblohy. Zde ale nabídka nekončí – každá jedna tapeta má nespočet variací, jež se odvíjejí od vaší představivosti.

Celý článek o Wallpaper Generator

Volnou ruku vám povedená aplikace na generování tapet sice tak úplně nedá, možností je i tak mnoho. Pokud se náhodou nechcete v obrazcích šťourat, aplikace bude tapetu náhodně generovat za vás. Wallpaper Generator vás bude stát přesně nic, kvůli čemuž se na úvodní obrazovce objevuje lišta s reklamou. Při tvorbě však nezavazí.

Wallpaper Generator
Wallpaper Generator

FiveWallpapers: Jiná tapeta na každé ploše

Výběr aplikací pro zkrášlení plochy je vhodné zakončit šikovnou aplikací FiveWallpapers, díky které můžete přiřadit každé ploše jinou odlišnou tapetu.

Celý návod, jak na jiné tapety na každé ploše

Nastavení není pomocí aplikace zabírající pouze 651 KB žádná věda. V oficiálním popisku tohoto nástroje autoři garantují, že jejich aplikace nijak neovlivňuje spotřebu baterie a postará se o rozličný vzhled ploch.

tapety fivewallpapers
FiveWallpapers
FiveWallpapers

Máte nějakou parádní tapetu? Podělte se s nám o ní v komentářích.

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)