Aplikace SwiftKey dostala inkognito funkci

aplikace SwiftKey nahled

Klávesnice, která si pamatujete každé slovo, je na jednu stranu velmi dobrý pomocník, který ulehčí čas. Občas se ale píšou slova, která se příliš nehodí k tomu, aby si je klávesnice zapamatovala. Takový problém řeší aplikace SwiftKey v poslední aktualizaci.

Aplikace SwiftKey přináší inkognito mód

Inkognito funkce již byla nějaký čas dostupná v Beta verzi SwiftKey. Po poslední aktualizaci se ale přidala do normální, stabilní verze. Inkognito mód se spouští přes “hamburger” menu v levé horní části klávesnice.

To, že je inkognito mód aktivní poznáte kromě potvrzení v menu, také tím, že klávesnice změní barvu pozadí na černou a uvidíte v ní vodoznak škrabošky. Pokud je inkognito mód zapnutý, tak se vám nebudou ukládat žádná slova, která za tu dobu napíšete. Díky tomu se vám pak nebudou zobrazovat například sprostá slova jako predikce.

Součástí nové aktualizace je také několik nových rozložení kláves pro méně časté jazyky, jako třeba QWERTZ pro švýcarskou francouzštinu. Swifkey se dá zdarma stahovat z Google Play.

Microsoft SwiftKey AI Keyboard
Microsoft SwiftKey AI Keyboard

Chyběla vám podobná funkce u SwiftKey?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)