Aplikace Netflix nyní umožňuje ukládat filmy na paměťovou kartu

Aplikace Netflix – MicroSD – náhleďák

Pro většinu zákazníků to byl opravdu velký den, když došlo na oznámení, že aplikace Netflix bude moci stahovat filmy a pořady pro jejich zhlédnutí offline. Jenže pro ty z vás, kteří jsou omezeni interním úložištěm, to znamenalo omezení i na straně množství obsahu. Dnes jde aplikace Netflixu opět o krok dále a právě takovýmto uživatelům má nyní pomoci. Nyní totiž můžete své stažené filmy a pořady ukládat i na paměťovou kartu.

Aplikace Netflix jde na to chytře. Obsah má časovou platnost

Nejnovější verze aplikace Netflix nám tedy dává možnost ukládání obsahu do interního úložiště, pokud váš telefon podporuje paměťové karty, tak i na ně. Až dosud bylo možné ukládat právě pouze do interní paměti, a to byl problém pro uživatele se 32GB, případně 16GB vnitřními úložišti.

aplikace netflix

Mějte ale na paměti, že obsah v offline režimu není trvalý. V závislosti na druhu obsahu se liší časová platnost jednotlivých videí. To znamená, že si nemůžete uložit filmy či pořady na paměťovou kartu s tím, že si je zhlédnete kdovíkdy později.

Netflix
Netflix

Netflix navíc k aktualizaci dodává, že nová funkce ukládání na paměťovou kartu nemusí být nutně dostupná pro úplně všechna zařízení s podporou paměťových karet. V každém případě je tato malá změna v offline režimu velice vítanou a pro mnoho z vás jistě i pohodlnou.

Zdroj: theverge.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)