Aplikace MORECAST v3.0.4: Radar počasí plus další praktické funkce (videopohled)

Radar počasí

Asi každý přemýšlí nad otázkou: Jak bude zítra? Radar počasí – případně i další informace chceme nalézt kompaktně, nejlépe v jednom balení. MORECAST nabízí nejen výše zmiňované, ale i pár dalších užitečných funkcí navíc, které by vás možná ani nenapadli, ale můžou se někdy hodit.

MORECAST v3.0.4: Radar počasí a nejen to…

Jak jsme již nastínili v úvodu, aplikace velmi spolehlivě poslouží, pokud chcete nalézt veškeré informace o počasí v čistém a hlavně kompaktním designu. Krom klasických funkcí jako je aktuální předpověď, případně předpověď na 14 dní dopředu. Očekávejte i Radar počasí, který nastíní průběh srážek, ale i aktuální možnost výskytu blesků.

Velmi praktickými funkcemi navíc je pak srovnávání počasí na dvou místech, či navigace z bodu A do bodu B a možnost nastínění počasí v průběhu trasy dle času výjezdu. Stejně tak potěší i komunitní část aplikace, kam můžete po přihlášení zasílat i vaše fotky – reprezentující počasí v dané lokalitě. Aplikace se se tak snaží vyjít vstříc jak náročnému, tak nenáročnému uživateli, proto je oděna do smysluplného designu, ale i kompaktnosti velké řady funkcí. Aplikace ani nějak více nezaostává v přesnosti teplot. I proto se neustále drží na špici co do počtu oblíbenosti, či stahovanosti. Nyní už si vše zmíněné pojďme ukázat i v samotném videopohledu aplikace.

Počasí, Meteo Radar - Morecast
Počasí, Meteo Radar - Morecast

Videopohled aplikace MORECAST

MORECAST v3.0.4: Radar počasí a nejen to…

MORECAST v3.0.4: Radar počasí a nejen to...

A kde primárně sledujete počasí vy?

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)