TOPlist

Aplikace Month: Widget Kalendáře – barevný pomocník vašeho plánování

monthwidgetkalendaren

Kalendář je věc, kterou většina z nás používá každý den. Během dne se objevuje bezpočet situací, kdy jsme nuceni kvůli plánování našich dalších kroků nahlédnout do záznamů vedených v kalendáři. Proč si tedy nezpříjemnit tuto činnost nějakým hezkým, barevným widgetem, umístěným na ploše přímo před našima očima? Dnes si představíme aplikaci Month: Widget Kalendáře, která nám toto umožní.

Velké množství barevných témat

Aplikace nabízí spoustu užitečných funkcí. Hlavním úkolem je umístění kalendáře na plochu mobilního telefonu pro rychlý přístup, zobrazení úkolů a jednoduché přidávání událostí. Na výběr máme asi 25 widgetů s barevnými tématy s možností zakoupit dalších asi 70 vzorů. Zaplatit můžeme buď jednotnou cenu za odemknutí všech témat, nebo nakupovat každé zvlášť. Zakoupením jakéhokoliv balíčku odstraníte z aplikace reklamy.

Přizpůsobení

První věc, kterou musíme udělat po instalaci, je přidání widgetu na plochu. Od té chvíle můžeme vybírat témata, měnit různá nastavení a přizpůsobovat si kalendář dle svého. Kromě klasických nastavení máme na výběr i zobrazení kalendáře v určitém časovém rozpětí, fází měsíce a k dispozici je i Lunární kalendář.

Seznam událostí

Po kliknutí na kolonku dne se nám otevírá seznam úkolů s příslušným datem. U seznamu se nachází tlačítko plus, které slouží k rychlému přidání další události. Snadno můžeme přepínat i mezi měsíci a roky. Stačí stisknout tlačítko na levé vrchní straně widgetu, kde si po zobrazení nabídky zvolíme hledaný měsíc.

Synchronizace s Googlem

Aplikace využívá synchronizaci s Google kalendářem a veškeré zadávání nových událostí probíhá přes něj. Velice užitečné je zobrazení narozenin kontaktu pod denními úkoly s informací o věku člověka. Nemůže se tedy stát, že zapomenete na narozeniny své přítelkyně.

Hodnocení – Month: Widget Kalendáře

Month: Widget Kalendáře je užitečnou aplikací na plochu chytrého telefonu. Veškeré své úkoly a události máte na očích, takže se nemůže stát, že byste během dne na něco zapomněli. Pozitivnímu hodnocení přispívá i řada barevných témat a možností nastavení.

Month: Calendar Widget
Month: Calendar Widget
Jiří Štochl
O Autorovi - Jiří Štochl

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)