Aplikace Google Fit dostává aktualizaci, potěší majitele chytrých hodinek

Google Fit

Fitness aplikace monitorující především váš pohyb, Google Fit, je tu s námi něco málo přes rok a za tu dobu se dočkala hned několika updatů, díky kterým se z původně sběrného místa pro data z jiných aplikací stává samostatná a především plnohodnotná fitness aplikace.

Poslední větší aktualizace této aplikace proběhla přibližně před měsícem a přinesla například sledování chůze, běhu a jízdy na kole v reálném čase. Dále jste pomocí ní mohli nově sledovat průběh svého tréninku kliků či dřepů nebo naopak spánek či stravovací návyky. Zároveň v mobilní aplikaci přibilo tlačítko „Zahájit výzvu“, kterým se některé z nových funkcí spouštěly.

Nová verze, nesoucí označení 1.56, pak zaujme zejména majitele chytrých hodinek s Adroid Wear. To hlavní, co nová verze přináší, je totiž integrace nových funkcí právě do hodinek s Android Wear. Z těch je nyní možno zahajovat jednotlivé aktivity a také sledovat jejich průběh v reálném čase či vyhodnocení.

Aplikaci Google Fit můžete zdarma stáhnout z Obchodu Play.

Google Fit: Activity Tracking
Google Fit: Activity Tracking

Používáte aplikaci Google Fit? Jaké funkce vám v ní ještě chybí?

 

Zdroj: AdroidPolice.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)