TOPlist

Aplikace Frontback – foťte z obou stran telefonu zároveň

frontback cover

Většina dnešních telefonů má vícero fotoaparátů. Jeden hlavní, umístěný na zadní straně a jeden vepředu pro pořizování selfie fotek, uskutečňování videohovorů a tak dále. Autoři aplikace Frontback si řekli, že by mohlo být zajímavé fotit oběma fotoaparáty zároveň. Zmíněná aplikace již nějakou dobu pobývá v Appstoru a vývojáři ji nově přinesli i do Google Play.

frontback 2

Některé telefony již možností pořizovat snímky předním i zadním fotoaparátem naráz disponují, aplikace Frontback však nabízí speciálně upravený interface, díky kterému je zachycování snímků jednoduší. Kreativitě se meze nekladou a jistě vás napadne řada vtipných způsobů, jak FrontBack využít. Podle bontonu dnešní doby aplikace nabízí spoustu možností, jak snímky sdílet. Všechny známé sociální sítě, jako je Facebook, Twitter či Instagram, můžete plnit svými kreativními výtvory.

Frontback - Social Photos
Frontback - Social Photos
Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)