Aplikace Focal od týmu CyanogenMod ke stažení!

968370821b2681797033ceb38db0df86

Předevčírem jste si mohli díky zprávě od Honzy Olejníka přečíst cosi o chystaném projektu Nemesis od týmu CyanogenMod, ze kterého byla zatím představena pouze aplikace pro focení s názvem Focal. Tým stojící za velice populární sérií neoficiálních verzí systému Android se rozhodl požitky z používání tohoto systému ještě vylepšit díky novým aplikacím, které patří neodmyslitelně ke standardní výbavě každého telefonu. Začátkem je aplikace pro focení. V době představení jsme nečekali, že se tak brzy dostane na světlo světa a že si ji dokonce bude moci každý vyzkoušet.

 

Nemesis Stage 1: Focal

Nemesis Stage 1: Focal

 

 

nexusae0_Screenshot_2013-07-25-11-38-17

nexusae0_Screenshot_2013-07-25-14-02-22

Jak aplikaci nainstalovat?

V zásadě jsou dvě možnosti – flashnout archiv .zip přes Recovery, nebo se pokusit nainstalovat Focal jako běžnou aplikaci. Aplikace údajně nejsou úplně stejné, a tak můžete vyzkoušet obě varianty.

Originální zip naleznete zde.

Apk instalační soubor pak zde.

Máme však jedno upozornění – tato aplikace zdaleka nefunguje na všech přístrojích a předem nelze jednoznačně určit, zda půjde právě vám. To nám však můžete zanechat v komentářích!

Důrazně doporučujeme zazálohovat si data v telefonu před testováním, portál SvětAndroida nebere odpovědnost za případné škody.

zdroj: xda

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (80)