Aplikace Flush: poradí, kde najít veřejné toalety (videopohled)

Kde najít veřejné toalety

Již jste měli možnost si přečíst a zhlédnout předešlé letní videopohledy, kde jsme vám ukázali aplikace na nalezení vysněné destinace, věci, které si vzít s sebou, a kdy a za kolik si nejvýhodněji pořídit letenku. V dnešním díle si představíme, že už jsme na místě dovolené a máme potřebu, „vykonat potřebu“. V tento moment může pomoci appka Flush, kde najít veřejné toalety

Flush: Kde najít veřejné toalety?

Flush je v jádru opravdu velmi primitivní, avšak o to praktičtější aplikace, která vám na mapě, zobrazí veřejné toalety. Pokud máte mobilní data, nebudete mít žádný problém. V cizině bude minimální nutnost WiFi. V nejhorším případě dojde na klasickou „hledačku“ toalety podle instinktu.

Příjemnou možností nastavení je zobrazení toalet, které jsou pouze zdarma. Logicky taky najdete více toalet ve větších městech, kde se taky může stát, že instrukce na konkrétní místo už nejsou aktuální a toaleta na daných souřadnicích již není. V takovém případě se aplikace obrací na vás, abyste pomohli poukázat, případně přidat novou lokalitu toalety pro další uživatele. V podstatě se tak nejedná o nějakou zásadní či objevnou aplikaci, ale v ten nepříjemný moment, který všichni známe, může pomoci.

Flush Public Toilets/Restrooms
Flush Public Toilets/Restrooms

Videopohled aplikace Flush

Flush: vám najdete a dovede vás na místo veřejné toalety

Flush: vám najdete a dovede vás na místo veřejné toalety

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)