TOPlist

Android roku 2011: HUAWEI VISION – 3D prostředí ukryté ve stříbrném těle z jediného kusu kovu

Huawei-Vision_

Na webu ankety Android roku 2011 jsme se několika výrobců Android zařízení zeptali, proč hlasovat právě pro jejich zařízení, v čem tkví jejich výjimečnost? Dále se dočtete, jak vidí svoje tablety Huawei.

HUAWEI VISION je ztělesněním ideální symbiózy půvabu a inteligence. S tloušťkou pouhých 9,9 mm patří tento chytrý telefon mezi vůbec nejtenčí na trhu. Velmi příjemná je rovněž jeho hmotnost, která činí pouhých 135 gramů. Stylové celokovové tělo z hliníku má zaoblené hrany a padne tak skvěle do ruky, navíc disponuje atraktivním intuitivním 3D uživatelským rozhraním, díky němuž je ovládání opět o něco příjemnější.

Mozkem tohoto smartphonu je výkonný 1GHz procesor Qualcom MSM 8255, na němž běží nejnovější verze operačního systému Android 2.3. Disponuje 3,7palcovýmmultidotykovým displejem WVGA, 5MPx fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou a schopností záznamu videí ve vysokém HD rozlišení (720p).

Nad displejem je navíc k dispozici druhá kamera využívaná primárně pro účely videohorovů. Paměť RAM činí 512 MB, interní úložná paměť pak nabízí 2 GB prostoru. Nechybí ani 3G modem a adaptér Wi-Fi, který může plnit také funkci hotspotu. Z dalších parametrů zmiňme například integrované GPS či bluetooth v 2.1 s A2DP.

Huawei Vision Huawei Vision

Tento ultratenký chytrý telefon je určený každému, kdo klade důraz na estetickou stránku a zároveň požaduje vysoný výkon chytrého telefonu za přiměřenou cenu.

HUAWEI VISION bude v České republice dostupný ve stříbrném provedení od prosince letošního roku. Předpokládaná maloobchodní koncová cena je 8.399 Kč vč. DPH.

 

Další nominovaná zařízení značky Huawei jsou:

Huawei IDEOS X1 Huawei IDEOS Sonic Huawei MediaPad

Pro zařízení Huawei můžete hlasovat v těchto kategoriích

  • Kompaktní Android
  • Android smartphone
  • Android tablet

Takto vidí svoje Android zařízení Huawei. A jak to vidíte vy, co byste vzkázali výrobci? Nebojte se s námi podělit v komentářích pod tímto článkem.

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)